Primer iskanja darila preko spleta

Kaj naj kupim svoji ženi za rojstnodnevno darilo? Prav nobene ideje nimam. Vsako leto sem kupoval iste banalne stvari, letos pa bi jo rad presenetil s čim izvirnejšim. Prijatelji mi na to vprašanje ne dajo nobene primerne ideje.

Najbolje, da se obrnem na internet. V Googlu odtipkam “Izvirna darila”. Google mi takoj ponudi bolj izoblikovano vprašanje: “Ponudba darila za 30 let”. Cel kup spletnih strani na teme: smešna darila, darila za 30. rojstni dan, fore – nora darila, izvirna darila itd. Pri smešnih darilih in forah ne najdem nič primernega, med izvirnimi darili pa je kar nekaj idej, vrednih razmisleka.

Na koncu se odločim za namizni mediacijski vrt.

“Meditacijski vrt, idealno darilo za vse ki jih muči stres. Dovolj majhen, da vas ne moti na delovnem mestu, vzemite si nekaj minut in preženite stresne misli, lahko pa služi tudi kot opomnik na lepše stvari v življenju, miren otoček sredi kaosa vaše pisarniške mize.”

Mislim, da je moja žena kar primerna za takšno darilo. Meni se sicer darilo ne zdi uporabno, ampak, saj je uporabne reči dobivala vsa leta poprej.

(Skupno 222 obiskov, današnjih obiskov 1)